2011-01-28
 17:20:53

Aaaaaaaaajj!

har världens hemskaste tandvärk som vägrar försvinna, bara gråter o gråter för de gör så jävla ont!
Ska dra ut tandjävlen på Måndag men skulle behövt ha nåt mot smärtan NUUUUU. fyfan!!

2011-01-19
 13:29:05

Nyårsbilder..

Här kommer mina bilder från nyårsafton! Fick hem kameran av M i förrgår då jag träffade honom.
Så här kommer liten drös av bilder..







2011-01-16
 21:09:47

Gårdagen!


2011-01-14
 23:56:24

Godnatt!!

Zzzzz, tröööött e jag minsann. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre.
Imorgon vankas fest o jag ser faktiskt fram emot de som tusan. Känns som evigheter sen, om man inte räknar med nyårsafton. En liten macka innan jag ska sova hade suttit bra, hihi.
så god natt med er o sov så gott :)
2011-01-14
 19:09:14

Naglarna..

mina knubbis fingrar ;) men så blev det iaf o jag e väldigt nöjd.
2011-01-14
 13:00:25

Helgen är här!

Finally, helg! som jag längat.
Om en stund ska jag träffa Soophie, hon ska köpa clips av mig :)
De blir väl att man går på stan lite med o kollar in rean, de finns ändå en del. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra.. får se om mannen har tid o träffa mig. Kan ju alltid hoppas!
Nu ska jag åka, ha en super bra Fredag. Bild kommer på mina naglar sen. Dom blev verkligen jäääätte bra, är super nöjd. Helena♥.

haaaaaaj!



min älskade prinsessa, som jag älskar dig.

2011-01-13
 12:56:43

Ready to go..

då var kaffet o frullen nere, nu e de dags för mig att bege mig ;}
ha en fin dag allesammans. Kram på er


update; upp me håret i toffs o på med en tröja o ett par jeans! off we (I) go..

2011-01-13
 11:09:38

Vårkänslor

God solig morgon ;}
Jisses vilket härligt väder vi har idag.. man får ju nästan lite vårkänslor, lovely!
För första gången på väldigt länge har jag sovit hela natten utan att vakna en enda gång, o de har varit så skönt ska ni veta. Annars vaknar jag alltid minst 5-6 ggr per natt o e antingen klar vaken el så känner jag bara mig obekväm. De har nog med att göra med att jag inte fått sova tillsammans med M på länge ;) hihi.
Idag ska jag åka in till stan, lämna ett papper till af som ska vidare till fkassan, sen träffa Beckis en snabbis, sedan tar jag tåget till HLM träffar min fina sessa o leker lite med henne o sådär, SEN blir jag hämtad hemma hos E & D av Helena som ska göra fina naglar på mig, sedan åker jag hem :) Så de blir en fullspäckad dag, men de e bara kul. Så bion sket sig ikväll, men de gör inget för de var ingen som ville gå me mig ändå haha.
2011-01-13
 01:46:26

ojoj, dags o sova kanske?

Jaa, egentligen bör jag ligga o sova så här dags men jag är inte så jätte trött! Konstigt nog. För 2h sen trodde jag att jag skulle somna på datorn, då var jag riktigt trött. Men nu är jag övertrött o då blir jag samtidigt pigg haha! Nej men jag ska faktiskt hoppa i säng nu tänkte jag. Imorgon ska jag gå o säga hejdå till Becka som reser till Thailand på Fre o stannar där i 2 veckor, inte aaaaaaaaalls avundsjuk hihi. Men hon skulle nog fixa 2 saker till mig där nere, hur snällt e inte de då? Finfina du. Ska nog ta o åka till HLM med o hälsa på Englis o hennes pappa. Annars händer väl inte allt för mycket imorgon. Vill gå på bio som jag skrev innan, men de verkar inte som om någon e sugen! Så vi får se.. Nån hittar jag nog.
Nu säger jag GODNATT!! Stor kram på er
2011-01-12
 18:22:28

Grenade..

Go kväll på er!
Nu är man hemma igen. Blev en låång runda på stan idag, men de var väldigt trevligt ;} Inte så ofta man går på stan längre, umgås/fikar med kompisar. Så de var jätte kul! Dessutom var de längesen jag o S träffades ensamma o kunde sitta o snacka så om allt o ingenting, utan barn. Så tack för idag hjärtat ♥.
Ikväll ska jag nog få mysa lite med min man som jag dessutom inte träffat på fleeeera dagar, el ja.. Fick träffa han i Söndes i 5 min sen var han tvungen o rulla, (jobb tidigt dagen efter). Så vi får väl se om han ringer snart, känner jag honom rätt så ringer han vilken minut som helst.
Imorgon är de Torsdag o jag e sjukt sugen på att gå på bio :), Vill se Änglagård.. Så finns de någon annan som e sugen på att gå o se den får gärna hojta till. Sällskapet kvittar, bara de e någon som klarar av o gå me mig ;) schihih.. Puss på er



Kvällens låt, → http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs&hd=1
dagens Sandra!
2011-01-12
 10:57:46

Den tolfte Januari!

Onsdag idag då ja, Måndag Tisdag gick väldigt slött tyckte jag..så får hoppas denna dagen går lite snabbare. Blev väckt klockan halv tio av att telefonen ringde, o de var inte vem som helst som ringde haha! Men de e inget jag ska gå in på här ;) De kommer bli spännande detta iaf, h*n ska sättas på plats den jäkla räven.
Ska in till stan vid 12 o träffa S en runda. Ska även lämna lite papper o gå inom af o snacka me dom lite grann :) De e så drygt nu precis efter jul innan allt kommer igång igen me papper o sånt som tex då hos fkassan, dom ska skicka ut pengar till mig o frågan e ju hur lång tid de kommer o ta!? Dom e inte speciellt snabba på att handlägga osv.. men men dom kommer väl när jag minst anar de :}
Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, sen slänga i mig en macka. Ha en bra eftemiddag..
Föresten, fan va kul att ni nästan är över 200 läsare på bara EN dag ;) hoppas ni stannar.
PUSS o KRAM
2011-01-12
 00:38:56

Nostalgi.

Oj, kolla! Charlie i 2 ½ men... nää, d e bara lilla pappsen och jag för sisådär 22 år sen :)
storasyster sandra tv o lillasyster angelica th!
2011-01-12
 00:07:27

Petras Bloggdesign.

Har hjälpt Petra hela kvällen nu med hennes bloggdesign ;} hoppas hon blev nöjd, men d verkade som d. Egentligen gjorde jag inte så jätte mycket. Satte in en färdig design så att säga och ändrade en massa koder o så. Men man e glad man kan hjälpa till ändå. Petra har tyvärr låst blogg så jag kan bara visa er en liten del av hur d blev..
2011-01-11
 20:52:56

Min vackra ♥

(till er som e helt nya o aldrig varit här inne tidigare)
Jaha vem e då detta? Det är min fina-vackra-älskade dotter.
Engla Nellie Jessica Olsson, född Måndagen den 25e Juni 2007 klockan 16.12 på eftermiddagen, huvudomf 30cm.
2011-01-11
 18:55:55

How can we be lovers, if we can't be friends?

→ http://www.youtube.com/watch?v=1m6yy-dyQTc&playnext=1&list=PL0FD7B3D2DDACC920&index=8

Jag har fått sån jäkla musik nojja idag haha! har lyssnat på musik sen jag vaknade 10.30 idag.. o tänker minsann fortsätta med d tills att jag går o lägger mig ;) Jag mår såå bra av musik! Vad skulle jag gjort utan d? Antagligen annat men shaa.. music is life, life is music ♥..
På tal om annat så har jag inte pratat med M på 8tim o dessa åtta timmarna brukar kännas som en evighet annars, men inte idag för idag har jag haft annat o tänka på. Sådså! skönt. Såg dock nu att jag hade 2 missade samtal från han och 4 samtal missade från en annan.. oj! haha. Jag behöver en ny mobil, hör aldrig när d ringer längre (denna mobilen har dessutom gjort sitt) syrrans gamla rishög. Jag ska bara vinna på lotto först, sen ska jag köpa min efterlängtade iPhone ;) som jag längtar.
Föresten, vad tycker ni om min design? Har satt in den själv, inte jag som gjort den dock.. men fixat allt annat. Profilbilden har J satt dit, tack snälla fina rara stumpis. Nu ska jag duscha! Haaaaa d bra..
2011-01-11
 16:55:28

Sandras spelningslista..

Dessa godbitarna spelas för d mesta..

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray
Barbara Streisand - Duck Sauce
Genom eld - Oskar Linnros
The time - Black eyed pease
Dreaming people - Jay Smith
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray
What's my name - Rihanna,Drake
Down on me - Jeremih, 50 cent
Just a dream - Nelly
Grenade - Bruno Mars
Engel - Rasmus Seebach
Angel - Akon
Mikrofonkåt - September
Only Girl - Rihanna
Seek Bromance - Tim Berg
Bumpy Ride - Mohombi
Hold my hand - Akon, Micheal Jackson
Från och med du - Oskar Linnros
Just the way you are - Bruno Mars
Freaky like my - Madcon
Written in the stars - Tinie Tempah, Eric Turner
Rise to the occasion - Kurt Nilsen
The silance - Alexandra Burke
White light moment - Tove Styrke
Firework - Katy Perry
Like a prayer - Jay Smitch
Bless the broken road - Rascal flatts
Letting go - Sean Kingston
Fucking perfect - P!nk
2011-01-11
 15:13:39

2011.01.11

då var det ett nytt år och jag har sagt åt mig själv att göra en helt ny blogg som jag nu mera kommer ha öppen, och kommer endast blogga från denna :) så de ska bli spännande detta.. får se hur många som väljer att följa mig och hur många som kommer störa sig på mig, för de finns gott om såna där ute ;)
men men.. jag har träffat dom största idioterna/idioten redan så om någon skulle försöka trycka ner mig med ord o kommentarer så kan ni ju slänga er i väggen! Jag har redan varit med om d värsta.
Välkommen :]
puss puss

Update: Designen ska såklart fixas till här, för vem vill läsa en blogg som ser ut så här? ;) inte jag iaf!
löser d snaaaaaart!